måndag 23 juli 2012

Nya sockor

 Tiden går alltför fort när man har semester. Nu har vi kommit hem efter en vecka i Dalarna. Där var allting bra o sig likt. Tack farmor!  Tyvärr har semestervädret regnat bort. Men det verkar vara likadant över hela landet, nån enstaka dag sol mellan regnandet! Nu har jag i varje fall två veckor kvar att hoppas på.

Jag har hunnit med att sticka mig ett par sockor, i favoritfärgen blå.

"Självporträtt"
Garn Fabel, mönster från Drops, stickor 2,5 mm
 

4 kommentarer:

Mmatilda sa...

Fina sockar du har stickat! (Ja de behövs väl precis som halsduken denna sommar...) Jobbigt med myror! Det enda jag vet är att man kan använda myrdosor, man ställer ut dem där myrorna brukar gå och så lockas de in i dem på nåt sätt.

nattugglan sa...

Tänkte säga samma sak.. myrdosor..Här har det oxå regnat mycket.. men nu har det hållit opp ganska så bra..bara kommit nån enstaka skur.Sockor kan behövas sen då det blir lite kyligare..Fina blommor vid trappan.

Vårt röda hus sa...

Dom där sockorna skulle jag ha haft stor användning av hela sommaren:)

Du undrade över storleken på mitt glädjehus. Bara 7,7 kvm, men tillräckligt stort för två korgstolar. Vi, eller i alla fall jag, sitter där ofta på kvällarna. Och den här sommaren har jag suttit och läst där på dagarna också. Har fyra takluckor men är solen framme så blir det för varmt för att vara njutbart. Så... gör dej en liten sittplats! Du kommer inte att ångra dej:)

Ha en fin dag.
Kram Eva-Mari

Majberggrens's Värld sa...

Hej! Såg din kommentar om växthus. Om du tittar in hos mig kan du se hur jag har inrett mitt "Lilla Paradis" Där har vi kombinerat lite odling och möjlighet att bara sitta och njuta! Vilka fina socker du stickat! //M